Més de 1.100 empreses catalanes s’ofereixen per fer front al coronavirus

Posen a la disposició del govern català la seva tecnologia, material i capacitat de producció per fer front a la pandèmia
Treballadora d'una empresa

Un total de 1.160 empreses catalanes han ofert la seva tecnologia, material i capacitat de producció per fer front a l’emergència sanitària provocada per la Covid-19. Es tracta d’empreses que ofereixen les seves capacitats o que tenen demandes en els àmbits de les mascaretes quirúrgiques i de seguretat, les matèries primeres necessàries per produir productes sanitaris (teixits, elàstics, plàstics,…), productes EPI (equips de protecció individual) i material sanitari de protecció, respiradors, desinfectants, plataformes de teletreball, serveis i materials d’impressió 3D.

Aquestes empreses s’han registrat  en un marketplace digital creat pel departament d’Empresa i Coneixement del govern català a través d’ACCIÓ (l’agència per a la competitivitat de l’empresa) que recull ofertes i demandes i posa en contacte les empreses que ofereixen les seves capacitats amb les que en necessiten.

En un comunicat, el govern de la Generalitat ha apuntat que l’objectiu és proveir de material el sistema sanitari de Catalunya i que la indústria catalana compti amb el material de protecció necessari per poder desenvolupar la seva activitat amb seguretat. També recull iniciatives de teletreball, impressió 3D i altres eines innovadores que permetin fer front a la crisi sanitària amb noves tecnologies i metodologies empresarials. ACCIÓ ha validat més de 600 empreses catalanes que s’han registrat en aquest marketplace, posat en marxa la setmana passada.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides