On es refugien joves immigrants durant el dia?

Estacio de Catalunya del metro de Barcelona
Estacio de Catalunya del metro de Barcelona

Els joves immigrants que van ser menors no acompanyats (mena) i ara ja són majors d’edat dormen en residències públiques, però durant el dia es troben en petits grups i utilitzen el metro per no trepitjar els carrers de Barcelona.

Davant la situació d’emergència causada per la Covid-19, que prohibeix circular pels carrers de la ciutat, aquest col·lectiu ha trobat la manera de passar les llargues hores circulant en els combois del metro de Barcelona. Així, eviten les eventuals sancions i les trobades amb les forces d’ordre públic. Diversos usuaris i treballadors del metro de Barcelona els han vist, tant dins dels vagons, com a les andanes i en els passadissos de transbordament.

La tutela de la Generalitat sobre aquests joves s’acaba quan són majors d’edat. Els més joves resten en les residències habilitades per l’administració, però els majors d’edat tenen lliure circulació.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides