Xavier Trias, ingressat al Clínic per coronavirus

L'ingrés es produeix després que se li hagin agreujat alguns símptomes
Xavier Trias
Xavier Trias

L'exalcalde de Barcelona, Xavier Trias, es troba ingressat a l'Hospital Clínic de Barcelona des del passat diumenge per la tarda després que li sortís positiu a la prova del coronavirus la setmana passada. Segons apunten diferents mitjans de comunicació, l'ingrés a l'hospital s'ha produït en agreujar-se-li els símptomes que tenia de tos i de febre persistent. 

La notícia arriba just un mes després que l'exalcalde de la capital catalana i exconseller de la Generalitat expliqués en una entrevista televisiva que s'havia sotmès a un tractament per eliminar la tremolor que tenia en una de les mans des dels 18 anys. 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides