El president Sánchez anuncia un confinament total del 30 a l’11 d’abril

Els treballadors de sectors no essencials deixaran la feina amb un permís retribuït que després recuperaran
Pedro Sánchez

El president del govern espanyol Pedro Sánchez ha endurit les mesures de confinament per fer front al coronavirus. Així, tots els treballadors dels sectors no essencials s'hauran de quedar a casa les dues pròximes setmanes i no caldrà que vagin a treballar.

Només hauran de sortir per fer-ho els del sector primari, el comerç d'aliments, medicaments i altres béns essencials i els de la sanitat. S'aplicarà, ha dit en roda de premsa a la Moncloa, amb un permís retribuïble extraordinari entre el 30 de març a 9 d'abril.

"Aquests dies els treballadors continuaran rebent el salari i recuperaran les hores de forma gradual", ha afirmat. Per tant les empreses seguiran pagant els sous i les hores perdudes es recuperaran durant l'any.

El president Sánchez ha avançat tambè que aquesta mesura extraordinària s'aprovarà en el consell de ministres extraordinari que ha programat per demà diumenge.

Així, agricultura i indústria de l'alimentació, d'equips mèdics, de productes químics i farmacèutics i tèxtil, són els sectors econòmics que continuaran funcionant.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides