Els pijames dels polítics catalans, al descobert

La crisi del coronavirus ha fet que els polítics s’hagin quedat a casa, com la majoria dels ciutadans, i que facin teletreball. I és que l’aturada del ritme de la societat que suposa el confinament no ha evitat que els grups parlamentaris, les direccions dels partits polítics, els governs de tots els nivells i les estructures polítiques segueixin reunint-se.

El que sí que ha canviat és que les reunions han passat de fer-se a les institucions o a les seus dels partits a fer-se per video­conferència, cadascú des de casa seva.

I això ha fet que molts dels dirigents polítics i diputats acabin participant en les reunions vestits per estar per casa. Xan­dalls, dessuadores i samarretes velles s’han fet habituals. Però el que més s’ha comentat entre els polítics són els pijames amb els quals alguns s’han deixat veure.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides