L’Estat contractarà 200 professionals estrangers del sector sanitari per la crisi de la Covid-19

Es prioritzaran els expedients administratius d'autorització de residència i treball relatius al sector sanitari
Metges contra el coronavirus

El Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, el Ministeri d'Universitats, el Ministeri de Sanitat i el Ministeri de Política Territorial i Funció pública han posat en marxa una acció urgent coordinada per a incrementar el nombre de professionals sanitaris estrangers en disposició de treballar al nostre país amb caràcter immediat.

Amb aquest conjunt de mesures, s'espera que al voltant de 200 metgesses, metges, infermeres i infermers nacionals de tercers països i actualment ja residint a Espanya s'incorporin en els pròxims dies al Sistema Nacional de Salut (SNS) en un moment decisiu per a afrontar la crisi sanitària provocada per l'extensió del virus de la Covid-19 al nostre país.

Des del Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, a través de la Secretaria d'Estat de Migracions, s'han impulsat els mecanismes d'agilitació administrativa que permeten prioritzar, motivadament, els expedients administratius d'autorització de residència i treball que afecten treballadors d'un sector essencial davant l'emergència sanitària.

Des de divendres passat s'han resolt un total de 100 expedients d'homologació de títols de metges. En total, des de començaments d'any, s'han homologat un total de 762 professionals de l'àmbit sanitari.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides