208 noves morts per coronavirus a Catalunya eleven la xifra fins a 880

Hi ha 1.348 positius nous i ja en són 12.940
Coronavirus

El nombre de morts per coronavirus a Catalunya continua disparant-se. En les darreres 24 hores han perdut la vida pel coronavirus 208 persones, rècord en un dia fins ara, i notablement per sobre de les 156 defuncions del dia anterior. 

Amb aquestes dades, el saldo de morts a Catalunya des que hi va arribar la pandèmia s'eleva a 880. En l'aspecte més positiu, aquest dijous s'han comptabilitzat un total de 687 altes, clarament per sobre de les 427 del dia anterior, i la suma total de persones que han superat la malaltia és de 2.384.

Quan als nous contagis, la xifra sí que ha disminuït per segon dia consecutiu. Aquest dijous se n'han comptabilitzat, 1.348, menys que els 1.655 de dimecres i que els 2.073 de dimarts. Amb aquestes xifres, el total de positius acumulats és ara de 12.940. Del total d'afectats, 1.187 estan greus.

Pel que fa al brot d'Igualada, Salut confirma un total acumulat de 395 positius de coronavirus. Del nombre total de casos, 140 són professionals sanitaris. 50 persones han mort.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.