Sergi Sabrià compara la crisi del coronavirus amb l’1 d’octubre

El diputat republicà defensa que "la supervivència d’aquest moment tan cru està treient el millor dels catalans i catalanes, com ho va fer l’1O"
Sergi Sabrià
Sergi Sabrià

El president del grup parlamentari d'ERC al Parlament de Catalunya, Sergi Sabrià, ha comparat l'esperit solidari i col·lectiu que, al seu entendre, està tenint la societat catalana aquests dies amb la crisi del coronavirus amb l'esperit que hi va haver amb la convocatòria de la consulta independentista de l'1 d'octubre del 2017.

El diputat republicà ha afirmat que "la supervivència d’aquest moment tan cru està treient el millor dels catalans i catalanes, com ho va fer l’1-O, com fa cada any amb la Marató o amb la el gran recapte".

Sabrià ho ha defensat en la intervenció que ha formulat aquest matí en la reunió que el president català, Quim Torra, ha mantingut per videoconferència amb representants dels diferents grups polítics amb presència a la cambra catalana així com amb alguns dels consellers del seu executiu per valorar la gestió del govern en relació a la crisi del coronvirus. 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides