Torra exigeix el confinament total per evitar que el pic de contagis arribi a finals d’abril

Ho ha dit en una reunió per videoconferència amb representants dels diferents grups parlamentaris i part del seu govern

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha exigit al govern central mesures més dràstiques per tal d’evitar que el pic de contagis per coronavirus arribi a finals d’abril i que la situació comenci a estabilitzar-se a partir del mes de juny. El president català ho ha dit en una reunió per videoconferència que ha mantingut amb els presidents –o cares més visibles- dels diferents grups parlamentaris així com part de membres del seu executiu.

Torra ha demanat, un cop més, al govern central el confinament total de Catalunya i ha remarcat que ho fa seguint criteris d’experts. El president autonòmic ha repassat les decisions preses pel seu gabinet des què va començar la crisi sanitària a Catalunya, ha remarcat que cada departament va aprovar un pla de contingència i ha destacat que en tot moment la seva actuació s'ha guiat per la ciència, la transparència i la protecció de la ciutadania.

Per altra banda, Torra ha acabat la seva intervenció amb les mesures que entén que ha d'aplicar l'executiu central: el confinament total de Catalunya; l’impuls d’una renda bàsica universal; el suport a pimes, autònoms i empreses amb crèdit liquiditat; suspensió de pagament d’impostos, lloguers i subministraments; i el reforç al sistema sanitari i assistencial.
 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari