Torra exigeix el confinament total per evitar que el pic de contagis arribi a finals d’abril

Ho ha dit en una reunió per videoconferència amb representants dels diferents grups parlamentaris i part del seu govern
Quim Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha exigit al govern central mesures més dràstiques per tal d’evitar que el pic de contagis per coronavirus arribi a finals d’abril i que la situació comenci a estabilitzar-se a partir del mes de juny. El president català ho ha dit en una reunió per videoconferència que ha mantingut amb els presidents –o cares més visibles- dels diferents grups parlamentaris així com part de membres del seu executiu.

Torra ha demanat, un cop més, al govern central el confinament total de Catalunya i ha remarcat que ho fa seguint criteris d’experts. El president autonòmic ha repassat les decisions preses pel seu gabinet des què va començar la crisi sanitària a Catalunya, ha remarcat que cada departament va aprovar un pla de contingència i ha destacat que en tot moment la seva actuació s'ha guiat per la ciència, la transparència i la protecció de la ciutadania.

Per altra banda, Torra ha acabat la seva intervenció amb les mesures que entén que ha d'aplicar l'executiu central: el confinament total de Catalunya; l’impuls d’una renda bàsica universal; el suport a pimes, autònoms i empreses amb crèdit liquiditat; suspensió de pagament d’impostos, lloguers i subministraments; i el reforç al sistema sanitari i assistencial.
 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides