Com afecta el coronavirus al Consell per la República?

Puigdemont, a l'aplec de Perpinyà
Puigdemont, a l'aplec de Perpinyà

La darrera gran onada de nous inscrits al Consell per la República, propiciada per l'acte protagonitzat per Carles Puigdemont a Perpinyà encara no fa un mes, ha quedat anorreada durant la crisi del coronavirus.

Aquesta organització puigdemontista reconeix que no ha registrat cap nova inscripció entre els dies 20 i 23 de març. L'entrada de nous militants va assolir el seu darrer pic el passat 29 de febrer, dia de l'aplec de Perpinyà, amb 644 incorporacions, un notable salt des de les 76 de la vigília. Però les inscripcions van caure de 397 a 118 els tres dies següents i d'ençà del dia 12, el dia 15 va ser l'únic durant el qual van sumar almenys una desena de nous militants.

Durant la darrera setmana, les incorporacions no van arribar a sumar la vintena i, just abans de tocar fons els darrers dies, el ritme d'entrades ja era molt inferior al del febrer, quan només un dia van baixar de la desena.

Aquesta plataforma política independentista organitzada a Waterloo assegura que totalitzava 87.923 inscrits aquest dimarts. Puigdemont va afirmar el novembre del 2018 que el Consell s'activaria quan en sumés un milió.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides