El govern d’Espanya prepara mesures de suport als llogaters

A més d'exonerar d'alguns imports els més vulnerables, estudiarà altres iniciatives i les aprobarà, segons Ábalos, en un dels pròxims Consells de Ministres
Pedro Sánchez
Pedro Sánchez

El govern d'Espanya estudia mesures de suport als llogaters, una de les mancances del paquet de mesures del reial decret l'estat d'alerta per combatre l'expansió del coronavirus més criticades. Segons avança la Cadena SER, l'executiu de Pedro Sánchez estudia perdonar el pagament de determinats lloguers a col·lectius vulnerables durant la vigència de l'estat d'alarma, que es preveu ampliar al Congrés els pròxims dies fins a l'11 d'abril. Així mateix, segons aquesta informació, estudia la prohibició de la renegociació de contractes en aquest context i la congelació de les condicions signades.

El ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luís Ábalos, ha explicat aquest dilluns que estan estudiant "possibilitats" per "ajudar" les persones que "han de fer front al lloguer i no estan en condicions de fer-ho". "Segurament no s'aprobaran en el Consell de Ministres de demà, però molt probablement en el següent", ha indicat. D'altra banda, ha explicat que AENA i Adif, que depenen del ministeri que ell dirigeix, ja no estan cobrant els lloguers dels seus locals.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides