CaixaBank condonarà els lloguers dels habitatges de la seva propietat durant l’estat d’alarma

La mesura va dirigida a les persones que s'hagin quedat sense feina o es vegin afectats per expedients de regulació d'ocupació, així com per a autònoms que hagin cessat la seva activitat o han vist disminuïda la seva activitat en més d'un 40%
CaixaBank

CaixaBank, entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, continua ajudant als seus clients i a partir d'abril condonarà les rendes als llogaters d'habitatges propietat de la seva filial immobiliària BuildingCenter, si compleixen unes condicions. Aquesta mesura estarà en vigor fins al mes que es decreti la finalització del període d'alarma si el mateix hagués d'estendre's.

Aquesta ajuda va dirigida a les persones que s'hagin quedat sense feina o es vegin afectades per expedients de regulació d'ocupació, així com per a autònoms que hagin cessat la seva activitat o vist disminuïda la seva activitat en més d'un 40% a conseqüència de l'estat d'alarma.

Durant els pròxims dies, BuildingCenter posarà a disposició dels seus llogaters la manera d'acollir-se a aquesta ajuda. Hauran d'emplenar un formulari en què indiquin si són persones amb dret a acollir-se a aquesta mesura i, en cas de ser-ho, l'entitat no li girarà el rebut del mes d'abril. Posteriorment, haurà d'aportar la documentació acreditativa.

BuildingCenter, societat 100% de CaixaBank, és avui dia una de les empreses del sector immobiliari amb major nombre d'habitatges destinats al lloguer, tenint actualment més de 21.000 habitatges amb contractes de lloguer vigents.

Aquesta nova iniciativa s'emmarca dins #AmbTuAraMésQueMai que engloba les diferents mesures que està llançant l'entitat per ajudar als clients com avançar el dia de cobrament de les pensions i evitar cues en les oficines, la línia de crèdit de 25.000 milions d'euros per a pimes i autònoms, entre d'altres. D'aquesta manera, CaixaBank intenta mitigar els efectes econòmics del coronavirus i posa en valor l'esforç del banc i de tots els seus empleats per estar al costat de la societat en aquests moments tan difícils.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.