L’ANC amenaça amb denunciar un periodista per les seves crítiques a l’independentisme

El periodista Jordi Salazar, del ‘Diari d’Andorra’, havia recopilat a Twitter una sèrie de piulades ofensives d'independentistes que havien publicat en relació a la gestió política del coronavirus

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), a través del compte de Twitter de la seva sectorial d’arquitectura, ha amenaçat amb denunciar al periodista Jordi Salazar del Diari d’Andorra. Aquest professional de la informació havia recopilat a través d’un fil de Twitter les piulades més ofensives que dirigents polítics i personatges mediàtics de l’esfera independentista havien publicat els darrers dies en relació a la gestió política del coronavirus, fet que ha provocat que l'ANC l'hagi advertit en cas que ho torni a fer.

La piulada de l’ANC que amenaçava amb denunciar-lo deia així: "Lliçó apresa @PhilJordi? La propera trucada amenaçadora que rebi cap dels teus assenyalats serà denunciada. No tot s’hi val.”

Tot i això, el compte de Twitter d’Arquitectes per la República, sectorial d'Arquitectura, Edificació i Territori per la Independència de l'ANC, ha escrit també aquests tuits contra el treballador del Diari d’Andorra: “Res a dir @diariandorra sobre l’assetjament selectiu contra independentistes que fa un periodista del vostre diari? Ja sabeu el que heu de fer, doncs”, “Perquè sapigueu qui teniu en plantilla @diariandorra”.

La recollida de tuits publicada per Salazar el 19 de març incloïa piulades com “De Madrid al Cielo” de l’exconsellera Clara Ponsatí; “Si jo fos un empresari amb material de protecció pel personal sanitari ja us dic que l’amagaria de la guàrdia civil i el faria arribar directament als hospitals” de l’exdiputada cupaire, Mireia Boya; “Són els del "virus para todos", la seva concepció del federalisme. "¡Antes infectada que rota!". "El president @QuimTorraiPla i la presidenta Francina Armengol prioritzen la salut, i fan bé de ser exigents i de dir el que s'ha de fer. D'altres, no se sap… o sí.” de l’expresident Carles Puigdemont; “Tanquem Catalunya i, aprofitant que estan distrets, declarem la independència. Llavors fingim que estem tots infectats, així els policies no voldran actuar i, si ho fan, ens defensarem tossint-los a la cara i fugiran acollonits. A mi no em sembla una mala idea…” del productor de televisió Josep M. Mainat o “Jo diria que en realitat estan continuant el cop d'estat que va començar al senat, va continuar amb el 155, després fou judicial, ara sanitari… i ja tenim l'exèrcit al carrer” del cantant Lluís Llach.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari