L’ANC amenaça amb denunciar un periodista per les seves crítiques a l’independentisme

El periodista Jordi Salazar, del ‘Diari d’Andorra’, havia recopilat a Twitter una sèrie de piulades ofensives d'independentistes que havien publicat en relació a la gestió política del coronavirus
Elisenda Paluzie en un acte de l'ANC.

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC), a través del compte de Twitter de la seva sectorial d’arquitectura, ha amenaçat amb denunciar al periodista Jordi Salazar del Diari d’Andorra. Aquest professional de la informació havia recopilat a través d’un fil de Twitter les piulades més ofensives que dirigents polítics i personatges mediàtics de l’esfera independentista havien publicat els darrers dies en relació a la gestió política del coronavirus, fet que ha provocat que l'ANC l'hagi advertit en cas que ho torni a fer.

La piulada de l’ANC que amenaçava amb denunciar-lo deia així: "Lliçó apresa @PhilJordi? La propera trucada amenaçadora que rebi cap dels teus assenyalats serà denunciada. No tot s’hi val.”

Tot i això, el compte de Twitter d’Arquitectes per la República, sectorial d'Arquitectura, Edificació i Territori per la Independència de l'ANC, ha escrit també aquests tuits contra el treballador del Diari d’Andorra: “Res a dir @diariandorra sobre l’assetjament selectiu contra independentistes que fa un periodista del vostre diari? Ja sabeu el que heu de fer, doncs”, “Perquè sapigueu qui teniu en plantilla @diariandorra”.

La recollida de tuits publicada per Salazar el 19 de març incloïa piulades com “De Madrid al Cielo” de l’exconsellera Clara Ponsatí; “Si jo fos un empresari amb material de protecció pel personal sanitari ja us dic que l’amagaria de la guàrdia civil i el faria arribar directament als hospitals” de l’exdiputada cupaire, Mireia Boya; “Són els del "virus para todos", la seva concepció del federalisme. "¡Antes infectada que rota!". "El president @QuimTorraiPla i la presidenta Francina Armengol prioritzen la salut, i fan bé de ser exigents i de dir el que s'ha de fer. D'altres, no se sap… o sí.” de l’expresident Carles Puigdemont; “Tanquem Catalunya i, aprofitant que estan distrets, declarem la independència. Llavors fingim que estem tots infectats, així els policies no voldran actuar i, si ho fan, ens defensarem tossint-los a la cara i fugiran acollonits. A mi no em sembla una mala idea…” del productor de televisió Josep M. Mainat o “Jo diria que en realitat estan continuant el cop d'estat que va començar al senat, va continuar amb el 155, després fou judicial, ara sanitari… i ja tenim l'exèrcit al carrer” del cantant Lluís Llach.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides