Alcaldes i regidors independentistes donen suport al “confinament total” que demana Torra

Els càrrecs electes del món local fan costat al president català a través de Twitter i utilitzen el hashtag #CatalunyaConfinamentTotal
Trobada d'alcaldes independentistes
Trobada d'alcaldes independentistes

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha rebut el suport d'alcaldes i regidors independentistes en les seves discrepàncies amb el govern central per la gestió del coronavirus. Els responsables municipals indepes han fet públic a través de Twitter que el recolzen i que demanen el confinament total de Catalunya.

Diversos càrrecs electes del món local, tant de Junts per Catalunya com d’ERC, van copiant i enganxant el text següent en els seus perfils: “President @QuimTorraiPla com a alcalde de (x) us trasllado tot el meu suport i em poso a la vostra disposició i a la del @govern per aplicar mesures contra el #covid19. I animo a la resta d'alcaldes i alcaldesses del país a fer el mateix”, i utilitzen el hashtag #CatalunyaConfinamentTotal.

Entre els representants públics del món local que han fet piulades, destaca l’alcalde de Port de la Selva, Josep Mª Cervera (JxCat); l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig (ERC); l’alcaldessa de Vic, Anna Erra (JxCat); l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona (JxCat); l’alcaldessa de La Jonquera, Sònia Martínez (JxCat); l’alcaldessa de Tossa de Mar, Immaculada Colom (JxCat); l’alcalde de Santa Fe del Penedès, Jordi Bosch (JxCat); l’alcalde de Prats del Lluçanès, Jordi Bruch (JxCat) o l’alcalde de Camarles, Josep Antoni Navarro (ERC), entre altres.

Entitats independentistes com l'Assemblea de representants de Catalunya, el Consell Local per la República de Besalú o l'Assemblea de Treballadors per a la Defensa de les Institucions Catalanes (Girona), entre altres, han adaptat el text de la piulada "oficial"  i han animat a altres entitats i ciutadans independentistes a sumar-se al recolzament al president català.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides