CaixaBank avança el pagament de les pensions i activa un pla per evitar cues en les oficines

Panell d’oficina de CaixaBank
Panell d’oficina de CaixaBank

CaixaBank, presidida per Jordi Gual i de la qual és conseller delegat Gonzalo Gortázar, ha decidit avançar el cobrament de la pensió de la Seguretat Social a aquest divendres 20 de març i posar en marxa un sistema especial d'informació i organització de cites prèvies per als clients majors de 65 anys que vulguin percebre en efectiu la seva pensió, així com fer reintegraments durant els propers dies. La iniciativa ja està activa, per la qual cosa els clients poden disposar de la seva pensió perquè ja està ingressada.

Aquest pla especial d'atenció als pensionistes pretén fer compatible oferir un millor servei i evitar cues en les oficines per protegir la salut d'aquest col·lectiu. L'objectiu d'aquesta mesura, inèdita en el sector financer espanyol i exclusiva per als 1,8 milions de clients amb la seva pensió domiciliada a CaixaBank, és contribuir a la protecció del col·lectiu sènior i facilitar que l'organització dels equips de treball i l'aplicació de les mesures de prevenció del coronavirus en la xarxa comercial sigui més eficaç.

D'aquesta manera, des del divendres dia 20 (cinc dies abans de la data habitual de cobrament, els dies 25 de cada mes), l'entitat contactarà amb els clients que habitualment reintegren la seva pensió en efectiu. L'entitat els hi explicarà les diferents possibilitats que tenen i que els permeten evitar els desplaçaments que no siguin estrictament necessaris, en compliment de les recomanacions indicades per les autoritats.

En aquest sentit, se'ls resoldran els possibles dubtes sobre l'ús de les targetes per fer pagaments i cobraments i sobre el servei la banca online CaixaBankNow, disponible a través de web i mòbil. En cas que el client desitgi acudir a l'oficina per fer el reintegrament, se li concertarà cita prèvia amb l'objectiu de reduir el màxim temps possible la seva estada fora del domicili i evitar que es generin aglomeracions.

Els clients que desitgin més informació sobre aquesta mesura també poden contactar amb el seu gestor personal per telèfon o a través del servei “El Mur”, dins CaixaBankNow.

LIDERATGE EN CLIENTS SÈNIOR

CaixaBank és líder en el col·lectiu sènior amb una penetració del 30% del mercat. Té 2,7 milions de clients majors de 65 anys i 1,8 milions de pensions domiciliades.

L’entitat té presència en el 100% de les ciutats amb més de 10.000 habitants, el 94% d'aquells municipis que superen els 5.000 habitants i és l’única entitat financera en 229 localitats del país.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.