Es van bloquejar a Madrid les mascaretes que anaven a Igualada?

Marc Castells

Un dels misteris no resolts en la crisi del coronavirus que assota el planeta fa referència a una partida de 4.000 mascaretes sanitàries amb destí l'hospital d'Igualada, el més castigat de Catalunya. L'alcalde de la capital de l'Anoia, Marc Castells, va denunciar amb la seva habitual eloqüència un suposat bloqueig del carregament al seu pas per Madrid. 'Madrid ens roba', en aquest cas, mascaretes.

Això no obstant, de moment s'ha quedat sol en la crítica. Segons fonts municipals, l'alcalde es resisteix a lliurar l'informe de l'empresa subministradora sobre els fets ocorreguts a la capital espanyola, si és que aquests fets realment van existir.

La crisi del coronavirus ha convertit Castells, dirigent del PDECat i expresident de la Diputació de Barcelona, en l'alcalde postconvergent més popular de Catalunya. Dia sí i dia també, el cap del govern de la capital anoienca, confinada des del passat 13 de març, compareix per donar explicacions sobre la greu crisi que pateix la ciutat i els seus municipis veïns (Conca d'Òdena). Castells va sonar, i ara torna a fer-ho, com a possible candidat a les eleccions catalanes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides