Salut destina 180 llits de l’Hospital General de Catalunya a Igualada

També s'incorporen 24 sanitaris per donar-hi suport
Hospital d'Igualada

El portaveu del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), Josep Maria Soto, ha explicat aquest dissabte en roda de premsa que el Departament de Salut ha destinat 180 llits de l'Hospital General de Catalunya –del Grupo Quirónsalud- per a pacients que es deriven de l'Hospital d'Igualada. L'objectiu bàsic, segons Soto, és intentar disminuir "al màxim" la pressió a l'Hospital d'Igualada.

El metge ha destacat que la mesura serà "un baló d'oxigen" pel centre i també servirà per guanyar temps perquè els professionals confinats a casa, a mesura que es vagin recuperant, es puguin anar reincorporant amb normalitat. Soto també ha explicat que des de l'inici del brot a la Conca d'Òdena, l'Hospital d'Igualada ja ha contractat 24 professionals externs.

Per altra banda, la gerent d'Amics d'Atenció Primària de la Catalunya Central, Anna Forcada, ha informat que s'ha produït una reordenació i optimització dels CAPs d'aquest territori "per tal que la població sigui ben atesa".

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari