Embussos, malgrat el confinament

La Direcció General de Trànsit alerta de densitat circulatòria i recorda que els viatges estan prohibits
Els Mossos controlen la circulació de vehicles

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha alertat de densitat circulatòria a última hora de la tarda de divendres a les sortides de Madrid, Barcelona, València i Biscaia, malgrat les restriccions de circulació imposades pel govern espanyol a conseqüència de l'estat d'alarma per l'epidèmia del coronavirus.

En concret, la DGT ha informat que, al voltant de les 18.00 hores hi havia densitat en la circulació per l'A5, direcció sortida de Madrid, a l'alçada de la localitat de Navalcarnero. També ha registrat "congestió" a l'A2, a la sortida de Barcelona, a l'altura de Sant Andreu de la Barca, així com a Sitges a la C-32.

A la sortida de València, s'ha arribat a formar una llarguíssima cua de vehicles que volien marxar de la ciutat a les portes del cap de setmana, però un control policial els aturava i els feia retrocedir.

També s'ha registrat una gran "intensitat" de circulació a Sevilla, a l'altura de Benacazón, en direcció Huelva. De la mateixa manera, la DGT destaca la "densitat" registrada a la sortida de la província de Biscaia, a l'A8, direcció Cantàbria, així com a l'AP8, direcció Irun.

Des de la DGT recorden que, tal com s'estableix al Decret d'estat d'alarma, els viatges estan prohibits excepte per les circumstàncies excepcionals que s'hi recullen.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.