Colau demana ajuda a l’Exèrcit per atendre els sensesostre

L'alcaldessa demana que les Forces Armades facin un hospital de campanya a la Fira de Barcelona
Ada Colau

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, demana a l'Exèrcit que construeixi un centre d'acollida, que podria acabar sent un hospital de campanya, al recinte de la Fira de Barcelona per acollir les persones sense sostre que es troben pels carrers de la ciutat dins de les mesures per lluitar contra el coronavirus, segons avança El Nacional.

Aquest hospital tindria capacitat per unes 600 persones i l'Exèrcit s'encarregaria de muntar la infraestructura que s'instal·laria al pavelló 7 de la Fira.

La construcció d'aquesta instal·lació de campanya anirà a càrrec dels membres del batalló de l'UME (Unitat Militar d'Emergències) que ja es troben desplegats a Barcelona i que des d'aquest dijous estan desinfectant les instal·lacions de l'aeroport del Prat, el port i estacions de tren.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides