Felip VI, amb cassolada de fons

Reprodueix vídeo

Felip VI, amb cassolades de protestes dedicades a la monarquia de fons, ha fet un discurs sense cap referència als escàndols que envolten la Corona. El rei espanyol ha centrat en la unitat d'Espanya davant la pandèmia de coronavirus el seu missatge.

En un moment de crisi, el monarca ha demanat donar exemple en "responsabilitat, civisme, humanitat, entrega, esforç i solidaritat". "Hem de deixar de banda les diferències, unir-nos entorn d'un mateix objectiu, superar aquesta situació. I fer-ho junts, amb confiança, amb decisió. Ara hem de resistir i aguantar", ha apuntat Felip VI, que ha demanat complir amb les recomanacions dels governants i dels experts.

"Tots hem de contribuir a l'esforç col·lectiu. Sé que és fàcil dir-ho, i que no és fàcil fer-ho", ha admès el monarca, que ha indicat que "tothom" és "part de la solució".

Aquesta tarda, Felip VI s'ha reunit amb el govern espanyol i amb el comitè tècnic que lidera la resposta al coronavirus. "Totes les institucions públiques estan bolcades en resoldre aquesta crisi. Tots els espanyols es poden sentir protegits. Es tracta d'una crisi nova, sense precedents, molt seriosa i molt greu", ha recalcat el monarca.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides