Ajornen la selectivitat pel coronavirus

El govern espanyol endarrereix la prova i la nova data dependrà del final de l'estat d'alarma
Selectivitat
Selectivitat

El coronavirus també fa ajornar la selectivitat. El govern espanyol, les comunitats autònomes i les universitats ho han acordat en previsió que l'aturada de les classes presencials es pugui allargar més de dues setmanes.

De moment s'ha decidit ajornar la selectivitat, però sense acordar en quines dates es farà. Ara això cada comunitat autònoma ho haurà de decidir, en coordinació amb tots els agents implicats, és a dir, aquí, el Departament d'Educació i la Secretaria d'Universitats, i totes les universitats públiques.

A Catalunya, les proves s'havien de fer, a priori, el 9, 10 i 11 de juny. A tot l'estat, les haurien de fer més de 200.000 alumnes.

El Ministeri d'Educació també garanteix que cap alumne perdrà el curs per culpa de la crisi del coronavirus. També es flexibilitzaran les pràctiques a empreses de la formació professional perquè puguin superar el curs.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.