Catalunya frega els 1.400 contagiats per coronavirus i ja suma 18 morts

Gairebé 500 casos nous en 24 hores, l'increment més gran de nous positius des que va començar la crisi
Coronavirus

Catalunya ha patit l'increment més gran de positius per coronavirus des que va començar la crisi. En les últimes 24 hores s'han registrat 491 casos nous, que disparen la xifra total de contagis fins als 1.394. D'aquests, un total de 74 persones estan greus i 81 són professionals sanitaris.

A banda, l'últim balanç del Departament de Salut també actualitza el total de morts i l'eleva fins a les 18, sis més que aquest diumenge. Entre les víctimes mortals hi ha dues dones de 78 i 67 anys i tres homes de 85, 84 i 85 anys, tots ells tenien factors de risc associat i pertanyen al brot originat a Igualada.

Pel que fa a l'altra víctima mortal, és una dona de 78 anys, resident al Baix Llobregat, que també tenia factors de risc associat.

D'altra banda, Espanya ja supera els 9.000 casos de coronavirus i les 300 morts. Concretament, aquest dilluns s'ha elevat la xifra d'infectats a 9.191 casos i la de morts a 309. Això és un 3% de letalitat, el percentatge "esperat" segons el Ministeri de Salut. 530 pacients ja han estat donats d'alta després de superar la malaltia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides