Clara Ponsatí: “De Madrid al cel”

Allau de crítiques pel comentari sarcàstic de la política, encapçalades pel republicà Ernest Maragall
Clara Ponsati, des de Perpinyà

L'exconsellera d'Educació Clara Ponsatí s'ha referit aquest diumenge al migdia a l'increment de positius per coronavirus a la Comunitat de Madrid, i a l'actitud de les autoritats espanyoles que no volen confinar la comunitat. Ponsatí ha recollit en una piulada una notícia del digital 'El Confidencial' on s'assegura que "Madrid corre ja més risc que Llombardia o Hubei però segueix sense decretar el tancament total", i ha fet un comentari: "De Madrid al cel", en referència a l'augment de persones mortes a la comunitat que presideix la popular Isabel Díaz Ayuso.

El missatge de Ponsatí ha estat rebut amb crítiques per part de molts internautes. D'entre els més crítics hi ha Ernest Maragall que li ha escrit que "els jocs de paraules en aquest moment són tant ofensius com inoportuns". "No és moment de sarcasmes sinó de solidaritat natural. És moment de fraternitat entre tots els pobles", li ha retret.

També a Esquerra republicana, Jordi Coronas, l'ha interpel·lat. "Irresponsable i vergonyós. Especialment greu quan això ve d'una persona que es dedica a la docència", ha escrit.

Josep Bou tampoc ha perdut l'oportunitat per treure-li suc i l'ha titllat de "miserable". Bou ha fet referència també al fet que l'expresident Carles Puigdemont hagi fomentat el comentari de Ponsatí.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides