S’eleven a 903 els positius catalans de coronavirus i a 12 les persones mortes

Hi ha 52 persones en estat greu a Catalunya i 72 infectats són professionals sanitaris
Veïns demanen a la gent que es quedi a casa

Quatre persones amb coronavirus han mort en les últimes hores, totes elles relacionades amb el brot d'Igualada. En total ja han mort 12 persones a Catalunya, 7 d'elles a la capital de l'Anoia. A més, s'han detectat 188 nous casos, que eleven a 903 el total de positius comptabilitzats. Els quatre morts són dues dones de 71 i 77 anys i dos homes de 92 i de 71 anys, tots ells amb factors de risc associat. Hi ha 52 persones en estat greu.

Del total d'infectats hi ha 72 professionals sanitaris. A Igualada hi ha 70 positius confirmats, tres en estat greu. Aquí s'inclouen els set morts. Del total de casos d'aquest brot, n'hi ha 41 que són professionals sanitaris.

L'estat espanyol s'acosta perillosament als 8.000 contagiats. El darrer recompte fet pel Ministeri de Sanitat situa el nombre de casos en uns 7.735, fet que suposa un augment de 2.000 persones des de dissabte. Pel que fa al nombre de morts, en les darreres 24 hores ja són 152 les persones que han perdut la vida, arribant a les 288 víctimes. De les 7.753 persones contagiades actualment a Espanya, 382 romanen ingressades en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI).

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides