Aragonès, positiu de coronavirus

El vicepresident es troba bé i quedarà confinat al seu domicili seguint els protocols establerts
Pere Aragonès
Pere Aragonès

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha donat positiu en la prova del COVID-19. Així ho ha comunicat el seu equip a través d'un missatge de premsa, i ell mateix a través de les xarxes socials. Segons la portaveu del seu gabinet es troba en bon estat de salut. Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i els protocols establerts, el dirigent d'ERC restarà en el seu domicili confinat.

"Resto confinat a casa seguint les indicacions mèdiques, des d'on seguiré treballant", ha dit el vicepresident, que ha fet una crida a "actuar amb la màxima prevenció i responsabilitat". Aragonès ha passat aquest diumenge pel Palau de la Generalitat, on també hi havia el president Quim Torra, tot i que han estat en habitacions diferents.

Qui també ha donat positiu per coronavirus ha estat Rafel Ribó, sindic de greuges, segons ha transcendit aquest migdia. Ribó tenia els símptomes i com que complia els criteris se li va practicar la prova. Ara es troba en aïllament domiciliari i se li realitzarà l'enquesta epidemiològica per determinar els seus possibles contactes.

D'altra banda, abans també ha donat positiu per coronavirus l'esposa del president espanyol Pedro SánchezBegoña Gómez. Així ho han comunicat des de La Moncloa, que traslladen que els dos "es troben bé, es mantenen a la Moncloa i segueixen en tot moment les mesures de prevenció establertes per les autoritats sanitàries". El positiu de Gómez es suma als ja coneguts de la ministra d'Igualtat, Irene Montero, i el de la ministra de Política Territorial, Carolina Darias.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides