En el confinament d’Igualada es crea un ‘check point’ per a mercaderies

També s'ha anunciat un pla de xoc per evitar que l'atur s'enfili i arribi al 50% per la crisi del coronavirus
Compareixença de les autoritats de la Conca d'Òdena

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, i la consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, han anunciat aquest matí prendre mesures "de forma immediata" per evitar que "d'aquí a unes setmanes hi hagi una allau d'Expedients a les empreses i l'atur de la Conca d'Òdena arribi al 50%".

Avui, els alcaldes de la Conca han comparegut a l'Ajuntament d'Igualada al costat de la consellera, confinada a la ciutat, i el president de la Unió Empresarial de l'Anoia, Joan Domènech.

Amb el decret anunciat pel president Pedro Sánchez el vespre de dissabte, s'ha parlat amb el govern espanyol i s'ha pactat un 'check point' (punt de control) de lliure tràfic de mercaderies. Chacón subratlla que "ara tenim seguretat per a la salut i també una solució per a les empreses". El confinament continuarà "si no hi ha una ordre contrària per part del ministeri" explica l'alcalde d'Igualada.

L'alcalde ha informat que "una comissió estratègica en l'àmbit econòmic ha decidit prendre dues mesures. Es tracta d'un pla de xoc per a autònoms i petites empreses, i la contractació de programes alimentaris amb productes locals del nostre territori". Les mesures s'aplicaran la pròxima setmana.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides