Jordi Sànchez, aïllat pel coronavirus

Es troba bé i no presenta simptomatologia, i en les pròximes hores li faran proves per avaluar la situació
Jordi Sànchez surt de permís de presó

L'expresident de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i líder de la Crida Nacional, Jordi Sánchez, es troba a la infermeria del centre penitenciari de Lledoners on compleix condemna per sedició.

Es troba en règim d'aïllament arran d'haver estat en contacte amb una persona amb coronavirus durant un permís atorgat pel 100.2 de la legislació penitenciari al que poden ostentar els presos en segon grau.

Fonts del seu entorn asseguren que es troba molt bé i, de moment, no presenta cap dels símptomes de la malaltia. De fet, s'ha activat pel protocol previst per la Direcció Penitenciària.

D'altra banda, el Departament de Justícia ha ajornat aquest divendres els vis a vis íntims i familiars en centre penitenciaris després de detectar un positiu en un professional i vuit casos sospitosos, quatre treballadors i quatre interns. No s'havia indicat en quina presó s'havia produït aquesta detecció.

De moment, Justícia també ha determinat que se suspenen els permisos penitenciaris, però es mantenen les sortides de presos en tercer grau i en aplicació de l'article 100.2 del reglament de les presons, als quals s'han acollit els dirigents independentistes en les últimes setmanes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides