La Generalitat tanca zones comercials, pistes d’esquí, gimnasos i locals d’oci

El titular d'Interior demana "limitar o evitar" qualsevol desplaçament per controlar el coronavirus
Compareixença de Miquel Buch

El govern català ha decidit que es tanquin zones comercials i espais d'oci, com ara gimnasos, pistes d'esquí i locals d'oci per evitar la propagació del coronavirus a Catalunya. Aquestes mesures no afecten, de moment, a les àrees destinades a l'alimentació i productes de primera necessitat.

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha comparegut per explicar les noves ordres que s'aprovaran en les pròximes hores i amb les quals el govern de la Generalitat vol fer front a l'afectació del Covid-19 en la ciutadania. Buch, però, ha insistit que aquestes mesures són temporals i que "no es descarta cap escenari" i que amb l'evolució de la malaltia poden arribar mesures "més dràstiques".

Miquel Buch també ha demanat a tots els ciutadans "limitar o evitar" qualsevol desplaçament en els pròxims dies, sobretot el cap de setmana que comença aquest divendres. Buch ha afirmat que "estem treballant amb l'objectiu d'evitar la propagació", afegint que "tot el que sigui quedar-se a casa ajudarà a aquest objectiu".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides