Buch segueix ignorant el criteri dels Mossos sobre el tall de la Meridiana

La policia catalana torna a recomanar que es desplaci la protesta després que l'ANC informés que la vol mantenir
Miquel Buch
Miquel Buch

Els Mossos d'Esquadra ha tornat a recomanar al departament d'Interior de la Generalitat que la protesta independentista que talla cada dia l'avinguda Meridiana de Barcelona canviï de lloc i s'ubiqui a l'esplanada de l'estació de tren de Sant Andreu Arenal, publica El Periódico.

Segons la mateixa informació, l'ANC ha informat la Generalitat que pretén seguir interrompent el trànsit a la confluència entre la Meridiana i el Passeig de Fabra i Puig vint dies més després del 18 de març, quan s'esgota la darrera comunicació d'aquesta protesta per part de l'entitat que presideix Elisenda Paluzie.

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha rebut la proposta dels Mossos, que seria la mateixa que li havien adreçat anteriorment, i l'ha descartat, afegeix també El Periódico. Interior havia mantingut que no existia cap document policial que recomanés una modificació del tall de la Meridiana.

La conselleria, en canvi, ha decidit canvis d'emplaçament de manifestacions com la de Jusapol i va atendre una recomanació de la Meridiana per limitar l'abast de la recent concentració convocada per Societat Civil Catalana als túnels de Vallvidrera.

Els talls de la Meridiana s'han mantingut els darrers dies malgrat que s'ha demanat als ciutadans que extremin les precaucions per evitar la transmissió del coronavirus.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides