Ada Colau demana als ciutadans que no surtin a sopar per frenar el coronavirus

L'alcaldessa també vol que la justícia aturi els desnonaments mentre duri la crisi sanitària
Ada Colau

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, davant la crisi sanitària provocada pel coronavirus ha dit, en declaracions a RAC1, que "jo demanaria a la gent que no surti a sopar, que tot el que es pugui evitar, s'eviti", afegint que "es pot demanar a la gent que durant dues setmanes no faci vida social".

Ada Colau també ha declarat que "aquest matí he enviat una carta al Consell General del Poder Judicial (CGPJ) demanant que s'aturin tots els desnonaments". Per l'alcaldessa "en una situació d'emergència, si demanen que s'aturin les escoles, evidentment hem de demanar que s'aturin els desnonaments, que afecten les persones més vulnerables".

Colau ha explicat que la seva quarantena és per prevenció per haver estat en contacte amb una persona infectada, però ha assegurat que "no tinc cap mena de símptoma, físicament estic molt bé". L'alcaldessa ha reblat que "pel bé de tothom, per protegir les persones més vulnerables i per protegir el nostre sistema de salut, hem de ser molt escrupolosos amb els protocols".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides