La Fiscalia demana quatre anys per a dos càrrecs del Cesicat per espiar emails

El cas sobre un presumpte descobriment de secrets contra un denunciant d'irregularitats es jutja a l'Audiència de Barcelona
El Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (Cesicat)
El Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (Cesicat)

La Fiscalia ha sol·licitat que s'imposin penes de quatre anys i tres mesos de presó a dos càrrecs del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (Cesicat) per haver espiat correus electrònics d'un company el 2013.

L'afer, que s'està jutjat a l'Audiència de Barcelona, se centra en la presumpta comissió del delicte de descobriment de secrets per part dels dos imputats, als quals la Fiscalia atribueix una actuació concertada per accedir als correus electrònics d'un company del Cesicat que s'havia adreçat a alts càrrecs de la Generalitat, entre els quals els aleshores consellers Felip Puig i Ramon Espadaler, per denunciar irregularitats.

El denunciant, en particular, va assenyalar l'existència de "corrupteles" i de "contractes arreglats", que ubica en l'"època en què el procés estava arrencant", recull l'agencia EFE. També, segons la mateixa informació, ha explicat que es va reunir amb l'exconseller Puig i que li va lliurar documents sobre la seva denúncia.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari