Catalunya entra en Emergència 1 i es tanquen escoles i universitats des de demà divendres

Aquest dijous el govern de la Generalitat concretarà les noves mesures contra el coronavirus
Buch, Torra i Vergès
Buch, Torra i Vergès

El president català Quim Torra ha anunciat que Catalunya ha entrat en Emergència 1 per fer front a la pandèmia del coronavirus. Amb aquesta mesura s'ha decidit que a partir de demà divendres quedaran tancats tots els centres docents catalans, escoles i universitats, com a mesura preventiva.

Torra, acompanyat dels consellers d'Interior, Miquel Buch, i de Salut, Alba Vergès, ha dit que aquest dijous hi haurà una reunió extraordinària del govern de la Generalitat on es concretarà les mesures que s'adoptaran amb aquesta nova fase d'alerta a Catalunya. La Generalitat contempla quatre fases del pla per fer front a situacions d'emergència sanitària (Prealerta, Alerta, Emergència 1 i Emergència 2), i ara ens trobem en la tercera d'aquestes fases.

El conseller Buch també ha anunciat que es potenciarà el teletreball i evitar els torns a les empreses per evitar el contagi del covid-19. Amb aquesta mesura també es contempla reduir el nombre del servei del transport públic, en considerar-se una possible via de contagi entre la ciutadania.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides