Pànic borsari pel coronavirus

La Borsa espanyola viu la pitjor jornada des del Brexit, amb una extraordinària caiguda de quasi el 8%
El coronavirus enfonsa les borses

La crisi del coronavirus ha dut el pànic a les borses d'arreu del món, i l'espanyola de manera especial. Els mercats viuen aquest dilluns una jornada negra amb profundes caigudes en una sessió que va camí de ser la més salvatge des del referèndum pel Brexit.

A les incerteses per la crisi de la malaltia se suma la inestabilitat per la guerra del petroli entre Aràbia i Rússia.

La Borsa espanyola ha patit aquest dilluns la patacada més gran des del referèndum del Brexit. L'Ibex 35 ha tancat amb una caiguda del 7,96%. És la pitjor jornada soferta per l'indicador espanyol des del 24 de juny de 2016, quan en un divendres negre, es va deixar un 12,35%. Amb aquesta caiguda l'Ibex perd la cota dels 8.000 punts. Es queda en 7.708 punts, el nivell més baix des de juny de 2013.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides