Cinc casos de coronavirus a Igualada

Quatre han ingressat a l'hospital de la ciutat i la cinquena és una infermera del centre, que està aïllada a casa seva
hospital igualada
hospital igualada

El coronavirus es va estenent pel territori. Avui s’han confirmat cinc casos a Igualada. Cinc igualadins han estat infectats i s’ha procedit a iniciar el protocol establert per aquests casos. Quatre d’aquestes persones es troben ingressades a l’Hospital d’Igualada i una cinquena, infermera del centre, es troba aïllada en el seu domicili. Els quatre casos podrien formar part de la mateixa família.

S’està efectuant el seguiment de totes aquelles persones que han tingut un contacte més estret amb els afectats pel coronavirus. És per això que, actualment, ja hi ha persones properes als afectats que estan passant la quarantena de 14 dies per si sorgissin els símptomes del coronavirus.

La mateixa consellera de Salut, Alba Vergés, que és d’Igualada, ho ha explicat a Twitter “Seguint atentament des de fa dies l’evolució de casos positius de coronavirus al nostre país, i avui també a la meva ciutat, Igualada”. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides