Tres nous casos de coronavirus a Catalunya eleven a 49 els contagiats

Arreu de l'estat, deu persones han mort ja pel virus
Coronavirus

El departament de Salut ha confirmat tres nous casos de coronavirus a Catalunya. Es tracta de dues dones de 48 i 36 anys i d'un home de 51 anys. Els tres estan lleus. Per tant, en total ja són 49 casos de contagis i quatre estan greus.

A més, aquest dissabte a la tarda s'ha conegut el primer cas de coronavirus a Sabadell, concretament un treballador de l'Hospital Parc Taulí. No treballa de cara al públic i es va contagiar en un viatge a Milà, però de totes maneres el centre ha pres mesures, com ara el confinament d'una vintena de treballadors.

Arreu de l'estat espanyol, 10 persones han mort pel virus. Les dues últimes són un home de 90 anys a Àlaba i un altre home de 91 anys a Madrid, tots dos amb patologies prèvies. Hi ha uns 450 casos, 30 dels quals ja s'han recuperat. El ministeri de Sanitat està especialment pendent del focus en un funeral a Vitòria, on s'haurien infectat unes 60 persones.

A tot el món, el número de contagiats ja supera la barrera dels 100.000, i des del desembre han mort prop de 3.500 persones, la majoria a la Xina. A la ciutat de Canton, a l'est del país, els serveis d'emergències treballen en l'esfondrament d'un hotel de cinc plantes on hi havia contagiats pel virus.

Itàlia ha prohibit l'entrada i sortida de la Llombardia per intentar controlar la propagació del coronavirus en una zona que afecta 16 milions de persones.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides