Corinna Larsen denunciarà Joan Carles I per amenaces

Acusa el rei emèrit de voler evitar així que revelés "secrets d'Estat"
Joan Carles I
Joan Carles I

Corinna Larsen denunciarà Joan Carles I de Borbó i altres persones davant la justícia del Regne Unit per amenaces, publica Eldiario.es  citant com a font una portaveu d'aquesta empresària alemanya, coneguda per haver mantingut una relació amb l'anterior cap d'Estat.

Segons aquesta informació, les amenaces que Corinna Larsen atribueix al rei emèrit d'Espanya van tenir lloc a partir del viatge que van fer plegats a Botswana el 2012 i tenien com a objectiu evitar que revelés "secrets d'Estat".

Corinna Larsen, que havia atribuït amenaces a Félix Sanz Roldán, exdirector del CNI, compta amb els serveis de l'advocat James Lewis, expert en dret internacional que representa els interessos dels EUA en el cas de Julian Assange. L'empresària alemanya assegura que ella i els seus fills han patit pressions els darrers vuit anys.

La revelació de la denúncia per part d'Eldiario.es es coneix després que hagi transcendit que la fiscalia suïssa investiga si Joan Carles I va transferir 65 milions d'euros a Corinna Larsen, d'un total de 100 milions que hauria rebut l'anterior cap d'Estat del rei de l'Aràbia Saudita.

La Fiscalia Anticorrupció espanyola, per la seva part, ha demanat a Suïssa la documentació d'aquesta investigació sobre blanqueig de capitals que esquitxa Joan Carles I.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides