Rull i Turull també sortiran de la presó de Lledoners per a treballar

Els nou presos del govern Puigdemont ja tenen permís penitenciari en aplicació de l'article 100.2
Rull i Turull

La Junta de Tractament de la presó de Lledoners ha acordat aquest dijous aplicar l'article 100.2 del reglament penitenciari als exconsellers Jordi Turull i Josep Rull, que d'aquesta manera se sumen a la resta de presos del procés i podran sortir de la presó unes hores al dia per treballar.

Segons ha informat la Conselleria de Justícia, l'aplicació de l'article 100.2, que pot ser immediata, encara que requereix de l'autorització posterior de la jutgessa de vigilància penitenciària, permetrà a Turull i Rull ser de dilluns a divendres 12 hores al dia fora de la presó per treballar.

D'aquesta manera, els nou presos del procés ja poden sortir de la presó unes hores al dia de dilluns a divendres per treballar, fer voluntariat o tenir cura de familiars, gràcies a l'aplicació de l'article 100.2 del reglament penitenciari, que la Fiscalia veu un tercer grau encobert.

De moment, la Fiscalia ha recorregut l'aplicació d'aquesta flexibilitat en el règim penitenciari del líder d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart –que ja ha estat avalat per la jutgessa–, i també en el cas de l'exlíder de l'ANC Jordi Sànchez i dels exconsellers Joaquim Forn i Dolors Bassa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides