La fira Alimentaria de Barcelona s’ajorna a setembre pel coronavirus

Estava prevista entre el 20 i el 23 d'abril amb una assistència de 150.000 persones
Fira Alimentària de Barcelona

La fira Alimentaria s'ajorna pel coronavirus. Els organitzadors de l'esdeveniment han decidit aquest dijous que l'edició d'enguany, que havia de celebrar-se el 20 d'abril a la Fira de Barcelona, tindrà lloc al setembre. L'ajornament també afecta Hostelco, que se celebra juntament amb Alimentaria.

Els darrers dies ja s'havia posat en dubte la celebració de la fira, davant l'increment de casos de coronavirus a Catalunya – fins ara 32-.

Alimentària és la segona cita amb més impacte econòmic de les que organitza Fira de Barcelona, només per darrere del Mobile, que ja es va cancel·lar el febrer, també per por al coronavirus.

El certamen, que s'havia de celebrar la setmana del 20 d'abril a Fira de Barcelona, s'organitzarà finalment entre el 14 i el 17 de setembre. L'ajornament s'ha pactat aquest dijous per motius comercials i per garantir l'èxit de la fira.

Segons ha indicat el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, l'objectiu és "garantir el millor desenvolupament de l'esdeveniment, de referència internacional".

La preparació de totes dues fires se seguirà fent "amb intensitat des del punt de vista comercial", segons el comunicat.

(Visited 74 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari