Torra defensa que Ponsatí qualifiqui d'”enganyifa” la taula de diàleg

ERC considera que ha debilitat la posició negociadora de la part catalana
Torra al Parlament

El president català, Quim Torra, ha defensat que l'exconsellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, hagués qualificat d'"enganyifa" la taula de diàleg entre els governs català i espanyol. Fins i tot, el president ha mostrat la seva sorpresa perquè ERC li preguntés per l'opinió de Ponsatí, al míting de Perpinyà de dissabte passat, durant la sessió de control a l'executiu català al ple del Parlament de Catalunya. Per ERC, en canvi, aquest "menysteniment públic, debilita" la posició negociadora.

Torra ha defensat que la part catalana, de la taula de diàleg entre el goven central i el govern català, vol "la data del referèndum" de la independència i l'amnistia. Així mateix, el president català també ha emplaçat a En Comú-Podem a defensar el dret d'autodeterminació a la taula de diàleg. En aquest context, la portaveu dels morats al Parlament, Jéssica Albiach, per la seva part, ha qualificat l'acte de Perpinyà de "tret de sortida" de la campanya electoral i ha lamentat el llenguatge de "confrontació de vencedors i vençuts".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari