Un home mort a València el febrer, primera víctima del Coronavirus

Les autoritats sanitàries confirmen que el pacient va perdre la vida per una pneumònia
La consellera de Sanitat valenciana, Ana Barceló

Primer mort per coronavirus a l'estat espanyol. Així ho ha revelat una segona anàlisi feta a un home que va morir el passat 13 de febrer a l'Hospital Arnau de Vilanova de València a causa d'una pneumònia greu d'origen desconegut. Les noves proves han detectat el Covid-19.

La consellera de Sanitat del País Valencià, Ana Barceló, ha explicat en roda de premsa que aquest cas s'ha pogut detectar després del canvi de criteri de definició de casos que el ministeri va fer el 27 de febrer, que instava a realitzar una segona anàlisi a morts per pneumònia d'origen desconegut.

Amb aquest cas, sumen 19 els casos de coronavirus a la Comunitat Valenciana, sent un d'ells el primer mort per la malaltia a l'Estat.

Tot i que fa tres setmanes de la mort, i el període d'incubació de la malaltia és de fins a 14 dies, la consellera ha afirmat que estaran pendents de possibles mesures de vigilància: "Per la data de la defunció, el període d'incubació de la malaltia ja hauria superat els 14 dies. Això no obstant, mantindrem una estreta vigilància per adoptar les mesures que fossin necessàries".

(Visited 32 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari