Qui li recorda a Puigdemont que Perpinyà és a França?

Manuel Valls

El regidor de Barcelona pel Canvi de l'Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, no s'ha pogut estar de fer un posicionament crític sobre la presència de l'expresident Carles Puigdemont a Perpinyà. Ho ha fet a través de Twitter. L'ex-primer ministre francès ha respost a un missatge en què Puigdemont celebrava haver arribat a Catalunya "després de més de dos anys i tres mesos vivint a l'exili", on s'ha desplaçat per assistir a l'acte independentista organitzat pel Consell per la República. Valls, en veure les paraules de Puigdemont, ha respost: "no, vostè és a França, una república. Una i indivisible". "Vostè està protegit per la seva immunitat parlamentària, però no és benvingut", ha continuat el missatge.

A més, Valls ha assegurat que la visita de Puigdemont a Perpinyà és una "provocació" cap a "Espanya, un estat de dret i una bella democràcia". En el mateix sentit, l'ha acusat "d'atemptar contra els valors de la Unió Europea".

També a través del seu compte de Twitter, Valls ha carregat i de valent contra els seus conciutadans francesos per tolerar una multitudinària performance que suposa "una falta de respecte pel país veí (Espanya), per la seva justícia, per l'Estat de Dret i que qüestiona els valors i principis de la Unió Europea". No content, també ha criticat les autoritats del departament dels Pirineus Orientals i la prefectura de Perpinyà per haver concedit el permís per a la concentració independentista al Parc de les Exposicions en una decisió que Valls defineix com "electoralisme de curt recorregut".

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari