Sànchez acusa Esquerra: “Defensaven la DUI, però esperaven eleccions”

L'expresident de l'ANC i president de la Crida ja no tornaria a pujar dalt del vehicle de la Guàrdia Civil
Jordi Sànchez

Jordi Sànchez, expresident de l'ANC i president de la Crida, ha aprofitat un dels seus primers permisos penitenciaris, per anar a TV3 a ser entrevistat en directe. Sànchez ha parlat sobre com s'ha adaptat a la vida de la presó, després de 859 dies tancat en tres presons diferents.

El clima preelectoral s'ha deixat notar al llarg de l'entrevista. Així, Sànchez ha aprofitat l'oportunitat per acusar a ERC de tacticisme, ja que, segons ell, els dies decisius d'octubre de 2017 defensaven la DUI però esperaven que Carles Puigdemont convoqués eleccions. Explica que va tenir converses amb Oriol Junqueras i que no veia la declaració unilateral.

Al llarg de l'entrevista, Sànchez ha deixat clar que tornaria a fer el mateix que el 20S davant d'Economia. Això no obstant, reconeixia que no tornaria a pujar dalt del vehicle de la Guàrdia Civil perquè ara veu que allò va ser una trampa, en la que van caure.

Sànchez coincidia plenament amb la vicepresidenta espanyola Carmen Calvo, assegurant que la primera reunió de la taula de diàleg ha de servir per fer un diagnòstic de la situació. Sànchez aposta pel diàleg però adverteix que no es pot renunciar a la unilateralitat.

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari