Com rep el Camp Nou a Bartomeu?

Mocadorada al Camp Nou

Els seguidors del Barça van esclatar abans de l'inici del Barça-Eibar al Camp Nou. El president, Josep Maria Bartomeu, es va dur la seva primera mocadorada des que dirigeix el club i va haver de sentir crits de "dimissió" en els minuts previs a l'inici del xoc.

Els mocadors van començar a exhibir-se des del fons nord i a poc a poc es van estendre per la resta de l'estadi. Primer hi va haver mocadorada i al cap d'uns instants va ressonar amb força el "Bartomeu dimissió", mentre els jugadors estaven sobre el terreny de joc esperant que el col·legiat assenyalés l'inici del partit.

Els crits es van interrompre amb el xiulet inicial i la Graderia d'Animació va agafar la batuta per començar a animar l'equip en el partit davant l'Eibar. No obstant això, van tornar en el compàs d'espera que el VAR ratifiqués un gol en fora de joc de Sergi Enrich. La Graderia d'Animació va tornar a la càrrega llavors per victorejar als jugadors i empènyer a assolir la victòria.

El públic va mostrar d'aquesta manera la seva disconformitat en una setmana convulsa després que es destapés el 'Barçagate' a la Cadena SER.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides