El Comitè Organitzador del SIL 2020 aposta per la sostenibilitat i la logístistica 4.0

El SIL 2020 és la Fira Líder de Logística, Transport, intralogística i Supply Chain del Mediterrani

El SIL 2020, la Fira Líder de Logística, Transport, intralogística i Supply Chain del Mediterrani, ja està preparant la seva 22a edició, que enguany tindrà lloc del 9 a l'11 de juny al palau 8 del recinte Montjuïc-Plaça Espanya de Fira de Barcelona . Amb l'objectiu de seguir evolucionant sempre de la mà del sector i avançar-se a les tendències i novetats del sector, el seu Comitè Organitzador s’ha reunit a les oficines del Consorci de la Zona Franca de Barcelona, entitat organitzadora del SIL.

A la reunió van estar presents Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i president del SIL, Blanca Sorigué, directora general del CZFB i del SIL, i presidents i secretaris generals de destacades associacions i entitats professionals, com és el cas d'ACTE, UNO, Centro Español de Logística (CEL), Fundació ICIL, Transprime, Fundació i2Cat, Pimec Logística, ABE-l, ASCAME, ATEIA, Consell General d'Agents de Duanes, Europlatforms, FETEIA i Fundació Cercle d'Infraestructures. En aquesta reunió també van estar presents presidents, CEO i directors generals d'empreses com Linde Material Handling, Dexter Intralogistics, ATOX Sistemas de Almacenaje, CIL Group, CELSA Group, Holding Condeminas o Alfil Logistics.

Durant aquesta reunió es va realitzar una valoració de la passada edició del SIL per part de tots els assistents, que també van plantejar idees, comentaris i suggeriments de cara a la propera edició. Al mateix temps es van plantejar els principals temes que més preocupen el sector, per donar un enfocament encara més atractiu al SIL Congress, i poder comptar amb totes aquelles empreses industrials que són un referent en l'aplicació de solucions d’intralogística. La sostenibilitat i la logística 4.0 seran els principals eixos del SIL 2020, que comptarà per primera vegada amb la celebració d'un Congrés Europeu de Parcs Tecnològics, organitzat en col·laboració amb l'Associació Mundial de Parcs Tecnològics.

EL SIL CONGRESS, TRES CONGRESSOS EN UN

Una altra de les grans novetats de la present edició del SIL serà el canvi de format del SIL Congress que comptarà amb tres escenaris: un Teatre, on una sèrie de gurus tractaran en profunditat temes dirigits a directius i quadres de comandament d'empreses industrials; un espai de debats; i una sala on es tractaran temes d'interès d'actualitat del sector. Entre els temes que es debatran cal destacar aspectes relacionats amb la digitalització, el 5G, les noves tecnologies, els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), el paper de la dona en el sector, la ciberseguretat, l'emprenedoria, la indústria 4.0 o el Brexit. Dins de la Cimera Mediterrània de Logística i Transport, que enguany arribarà a la seva divuitena edició, se celebrarà la primera edició de l'Africa Logistics Meeting.

Blanca Sorigué, directora general del SIL, realitza una valoració molt positiva de la reunió i afirma que "si el SIL ha aconseguit arribar a la seva 22a edició consolidant-se com la cita de referència per al sector al sud d'Europa i el Mediterrani ha estat, precisament, gràcies al fet d'haver anat evolucionant sempre de la mà del sector”. Sorigué afegeix que "des del SIL sempre escoltem i impliquem a tot el sector amb el clar objectiu d'aconseguir generar el major volum de negoci per a les empreses participants i presentar una oferta de continguts el més atractiva possible per seguir sent la cita d'obligada assistència per a qualsevol professional del sector”. 

Per la seva banda, Pere Navarro, delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i president del SIL ha explicat que "la reunió de Comitè Organitzador del SIL ens ha servit per fer una bona anàlisi per veure d'on venim, on som i cap on volem anar per fer un SIL encara més potent i seguir consolidant la nostra posició com a Fira de Logística, Transport, intralogística i Supply Chain del Sud d'Europa".

La 22a edició del SIL també acollirà la celebració de la Nit de la Logística i el lliurament dels Premis SIL que enguany tindrà lloc el primer dia de la fira, el dimarts 9 de juny. El SIL 2020 se celebrarà del 9 a l'11 de juny al pavelló 8 del  recinte Montjuïc-Plaça Espanya de Fira de Barcelona.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.