Nuet, diputat d’ERC, tracta de “nostres” Espanya i el seu exèrcit

Reprodueix vídeo

Joan Josep Nuet, diputat d’ERC al Congrés, he generat fortes crítiques entre els independentistes a les xarxes socials per la seva intervenció a la comissió de Defensa aquest dijous.

“És evident, ministra, que nosaltres valorem positivament la contribució dels nostres militars a la nostra seguretat, i que, per tant, això ho vull deixar clar”, va traslladar Nuet a la ministra de Defensa, Margarita Robles.

Així mateix, Nuet es va referir a l’exèrcit espanyol com les “nostres forces armades”, va assegurar que farien un seguiment dels programes per reforçar “la nostra capacitat armamentística”, i es va referir més d’un cop a Espanya com “el nostre país”

“Esperem que en aquest segle XXI trenquem amb aquests tabús de la nostra història i avancem pel camí”, va manifestar. Reiteradament, Nuet va parlar en primera persona del plural d’Espanya i el seu exèrcit, un fet insòlit per part d'un representant d’una formació independentista. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari

Notícies més llegides