A qui del FC Barcelona va ‘pescar’ Jaume Roures?

Jaume Roures
Jaume Roures

Jaume Roures s'ha convertit aquesta setmana en flagell de la junta directiva blaugrana. Ha aprofitat que la crisi de les xarxes socials ha agitat l'actualitat i l'entorn barcelonista de cap a peus per denunciar la persecució de la qual és objecte per part de club i per recordar que li té posada una querella per espionatge que, per cert, porta anys estancada.

De fet, Roures la va esgrimir com una amenaça contra Josep Maria Bartomeu i aquest li va replicar contundentment afirmant que el jutge l'havia arxivat, almenys la part en la qual es pretenia imputar a l'actual president barcelonista i al propi club. Sembla que el jutge no considera a Bartomeu com a objectiu de la demanda ni tampoc, penalment, que l'entitat pogués ser responsable de res. Segueixen com investigats l'ex president Sandro Rosell i dos empleats, Robert Cama (informàtic) i Joan Carles Raventós.

Però Jaume Roures no només va ometre aquesta informació. També va destacar com a fet rellevant i clau, des del punt de vista acusatori, que Robert Cama va ser contractat pel FC Barcelona després de deixar la seva relació professional amb Mediapro. Això ho explica tot, va venir a dir, oblidant que, al revés, la seva empresa també ha pescat al Barça com va ser el cas de la Laura Anguera, primera directora de l'àrea jurídica blaugrana de l'època de Rosell, que quan va acabar la seva etapa al club va sortir per la porta de les oficines d'Aristides Mallol per agafar un taxi amb destinació a les de Mediapro per incorporar-se a l''enemic', per dir-ho d'alguna manera. Aquesta clar que aquest trànsit d'empleats pot qüestionar-se, però no és delicte.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides