El delfí de Bartomeu, Emili Rousaud, vol el cap de Jaume Masferrer

Un sector ampli de la junta entén que la crisi de les xarxes socials no es pot tancar sense culpables
Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu

La Junta Directiva del FC Barcelona s'enfronta a la reunió més tensa i nerviosa de tota l'etapa de Josep Maria Bartomeu. El front més polèmic, com a resultat de la crisi de les xarxes socials, serà la continuïtat de la figura de Jaume Masferrer com a assessor de la presidència i, segons el parer de la resta de la junta, el màxim responsable de les estratègies de control de l'entorn mediàtic, social i digital.

Un sector relativament ampli de la junta entén que la imatge de la junta ha quedat massa deteriorada com a resultat dels últims esdeveniments i que no es pot tancar aquesta crisi sense assenyalar culpables. Aquests directius volen que rodi algun cap; per exemple, el de Jaume Masferrer, l'executiu de més confiança del president Josep Maria Bartomeu.

El problema és que qui més desitja aquesta depuració és Emili Rousaud, l'elegit per liderar la futura candidatura continuista. Hi pot haver, per tant, un pols amb el president i, com a conseqüència, amb el vicepresident primer, Jordi Cardoner, a qui també necessita i vol disputar aquesta posició de més poder, força i visibilitat.

Però, Emili Rousaud, nomenat vicepresident Institucional, no figura en canvi com a vicepresident segon, un lloc aparentment vacant mentre que Jordi Moix (Espai Barça) i Enric Tomas (economia) apareixen com a tercer i quart. Hauria Jordi Cardoner de fer un pas a la banda i cedir aquesta vicepresidència primera al candidat consensuat per la resta de la junta? El cas és que si en una d'aquestes crisis Bartomeu dimitís, de sobte el president seria Cardoner en cas que la junta no aprovi immediatament una alteració de l'ordre actual.

A Emili Rousaud li toca avui lliurar les dues primeres batalles si vol de veritat conquerir un lideratge que, ara per ara, només se li suposa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides