Sánchez accepta constituir la taula el dia 26

La Moncloa tria una de les dates alternatives proposades per Torra
Pedro Sánchez i Quim Torra
Pedro Sánchez i Quim Torra

El president del govern d’Espanya, Pedro Sánchez, ha acceptat una de les dates alternatives proposades pel president de la Generalitat, Quim Torra, la del pròxim dimecres, 26 de febrer, per constituir la taula de diàleg.

A més de Torra i Sánchez, el govern espanyol ha confirmat la presència dels vicepresidents Carmen Calvo i Pablo Iglesias, i dels ministres Salvador Illa, Manuel Castells i Carolina Darias, però la llista no està tancada.

Torra havia remès les darreres hores una carta a Sánchez lamentant que hagués difós que proposava la data de dilluns, dia 24, per celebrar la trobada, sense haver-la consultat abans amb el govern català. El president de la Generalitat havia descartat aquell dia al·legant motius d’agenda i havia indicat com a dates alternatives els dies 12, 23, 26, 27 i 28 de febrer.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides