A qui assenyalen ara Joan Lluís Bozzo i la Plataforma per la Llengua?

Joan Lluís Bozzo
Joan Lluís Bozzo

Assenyalen un dels seus. Si més no, indirectament. El director teatral Joan Lluís Bozzo va denunciar a Twitter la setmana passada que els cambrers d'un restaurant de l'Ametlla de Mar "em demanen que parlem en espanyol". "Mai més", va assegurar. La Plataforma per la Llengua li va demanar que remetés el cas al seu "servei de queixes".

Seguidament, el responsable del restaurant va reaccionar a l'interès d'aquesta plataforma: "Sóc la persona que administra aquest negoci lingüístic, que és un restaurant. La versió de l'empresa us interessa o ja la doneu per explicada? Com que sóc membre de la Plataforma, segur que teniu el meu telèfon. Reitero les gràcies".

A banda de la seva adhesió a la Plataforma que es considera l'ONG del català, el responsable del restaurant mostra com a imatge del seu perfil de Twitter el logo de Tsunami Democràtic. "De debò, demanaria que deixeu de donar opinions gratuïtes sobre un fet puntual que desconeixeu", ha piulat.

El restaurant, des del seu compte de Twitter oficial, ha explicat que "aquesta setmana tenim nou personal a prova, perquè malgrat els anuncis costa trobar-ne [sic]. Si ha estat així, ho lamentem. Justament les queixes que havíem rebut fins ara -veure crítiques a Google, Facebook o Tripadvisor – és que només tenim la carta en català…".

"Potser ens hem de preguntar perquè no es troben més cambrers catalans. Malgrat això tenim cambrers, cuiners i cap que són catalans", s'ha justificat aquest negoci davant la queixa de Bozzo, que ja havia denunciat el passat estiu que el guarda d’un parking “es nega a parlar en català”.

"I si tenim un noi a prova que no sap parlar encara el català, el posem a fer altres serveis i intentem ensenyar-li. Som una empresa catalana compromesa amb els valors del país però també amb valors socials", ha afegit.

Bozzo va piular l’any passat que a Catalunya "hi conviuen els catalans (que, siguin d'on siguin, estimen Catalunya) i els espanyols empadronats a Catalunya que volen eliminar la nostra llengua, cultura, símbols i llibertats, per entregar el país al Regne d'Espanya. Alerta màxima!”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides