Casado demana a Sánchez que forci la dimissió del president Quim Torra

En la reunió a La Moncloa, el cap de l'oposició també demana al president que abandoni la taula de diàleg
Pablo Casado, amb Pedro Sánchez

Pablo Casado ha anat avui a La Moncloa a demanar a Pedro Sánchez que anul·li la taula de diàleg amb la Generalitat i que forci la dimissió de Quim Torra. El president espanyol i el líder del PP han estat reunits una hora i mitja, però ha estat un diàleg de sords. No hi ha hagut cap mena d'acostament entre tots dos.

Cap mena d'acord entre Sánchez i Casado, perquè tot passa per Catalunya i per tres exigències del líder del PP per negociar qualsevol altre tema, siguin els pressupostos, les pensions, la política exterior o la renovació pendent de les institucions com el Consell General del poder judicial.

Aquestes són les exigències: "Li he demanat expressament que renunciï a la taula de negociació amb els independentistes, en la qual no s'han establert línies vermelles ni tan sols en el dret d'autodeterminació. En segon lloc li he demanat que garanteixi la inhabilitació del senyor Torra, que no modifiqui el Codi Penal per beneficis propis com ara indults per la porta del darrere".

La Moncloa ha emès un comunicat lamentant que Casado no hagi variat cap de les seves posicions i continuï instal·lat en la seva estratègia de bloqueig.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides